Ételintolerancia vizsgálat.

Csak ételintolerancia!

Gyakran van, hogy a beteg panaszai a negatív leletek ellenére sem szűnnek meg.ételintolerancia sokkal gyakoribb, mint az ételallergia: a népesség kb. 15-30%-a szenved az ételintolerancia okozta tünetekben.  A tünetek hátterében gyakran a krónikus élelmiszer-érzékenység, az ételintolerancia áll.Ez a folyamat más, mint az étel allergia.Az ételintolerancia által érintett betegek csaknem fele rendszertelenül jelentkező emésztőszervi panaszoktól (gyomor-és hasi görcsök, hányinger, hasmenés, székrekedés) és mintegy harmada bőrelváltozásoktól (bőrpír, kiütés, ekcéma) szenved.

Komplex élelmiszer intolerancia vizsgálat.A vizsgálathoz 500 élelmiszer-tesztanyag áll rendelkezés.

Kapcsolódó kép

Vizsgálat.

Élelmiszer intolerancia 400.tesztanyagra.

 

  •  konzultáción:
  • részletes vizsgàlat értékelését, véleményezését;
  • szükség esetén javaslat a megfelelő szakorvos igénybevételére.
  • az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során  együttesen beszélik át a megismert problémákat és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.

-Táplálkozási tanácsadás: egészséges táplálkozás,illetve energiaegyensúly táplálkozás és testmozgás egyensúly megtartása.:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.

Terápiás terv.

  • Allergia elleni teràpiàs terv.Az allergiavizsgàlati eredmények kiértékelése amely egy konzultàció kereteiben történik kidolgozunk önnek egy személyre szabott teràpiàs tervet.Rendelkezésünkre àllnak különböző alternatív gyógymódók,kezelések.

 

dij.4000.-ft (30 perc)