Élelmiszeradalékanyag vizsgálat.

Csak az adalékanyagok!

Vizsgálat E-számokra, tehát az élelmiszer-adalékanyagokra, amelyek mellékhatásai akár súlyos allergiás tünetek kialakulásának okozói lehetnek.Az ételadalékok használatának célja lehet tartósítás, ízfokozás, színezés, vagy állagjavítás. Bizonyos összetevők azonban allergiás tünetek okozói is lehetnek.Az ételadalékok közül a legtöbb problémát jellemzően a tartósítószerek okozzák:Az ételadalékok okozta allergiás tünetek jelentkezhetnek a száj környékén, vagy a felsőtesten jelentkező bőrpír, vagy csalánkiütés formájában. Jóval ritkább, de annál súlyosabb, életveszélyes allergiás reakció az anafilaxiás sokk, melynek során a betegen testszerte jelentkezhet csalánkiütés, a gégeduzzanat következtében légzése nehezítetté válik, szívverése felgyorsul, a vérnyomáscsökkenés következtében ájulás, eszméletvesztés következhet be.  Az ételadalékok közül a legtöbb problémát jellemzően a tartósítószerek okozzák:

Ezzel a vizsgálattal most megtudhatod, mely élelmiszer -adalékanyag mennyisége halmozódott fel a szervezetedben.A vizsgálat során a legfontosabb  szinezékek,és tartósitószer,izfokozok stabilizátorok süritőanyagok ,édesitőszerek tesztelését végezzük el.

  • E200-E297-ig
  • E100-E181
  • E 400-tól
  • E 600-tól
  • E950-969

 

  • A konzultáción:
  • részletes vizsgàlat értékelését, véleményezését;
  • szükség esetén javaslat a megfelelő szakorvos igénybevételére.
  • az eredmények ismeretében személyre szabott tanàcsadàsra alapul, amelynek során  együttesen beszélik át a megismert problémákat és keresnek közös megoldásokat a páciens életmódjához.

-Táplálkozási tanácsadás: egészséges táplálkozás,illetve energiaegyensúly táplálkozás és testmozgás egyensúly megtartása.:minden szervezet különböző, ezért egyénre szabottan kell megtalálnunk a legoptimálisabb megoldásokat akár betegségek kezeléséről, akár állapotjavításról van szó.

 

Vizsgálati Dij.3500.-ft