VEGA SELECT.

A Vega Select módszer alternativ terápiák közé tartozik ahol a német, orvosok által kidolgozott technikával egy speciàlis koncepciót fejlesztettek ki arra,hogy gyógyszerek alkalmazása nélkül hogyan lehet hatékonyan kezelni egyes területeket vagy hogyan lehet tartós tünet,és panaszmentességet elérni.Ezt a technológiát Orvos mérnöki csoport Heildbergben fejlesztettek ki.Bármely panasz hátterèben idegrendszeri vagy emèsztőrendszeri,hormonális ,allergia van nagyon jòl kézben lehet tartani,és hatékonyan lehet vele kezelni.Bizzunk a Német techmológiába.

Figyelem.

A terápia nem elektroterápia, még kevésbé valamilyen-fajta besugárzás. A biorezonancia terápia nem a paramedicina körébe tartozó kezelési módszer, amelyeknek hatásosságában hinni kell ahhoz, hogy hatás mutatkozzon.

A jövő Német technológiája Magyarországon először itt.

Képtalálat a következőre: „vega select”

A legidálisabb megoldás mikor tüneteket elöidèző okok feltárása,és kezelése egy időben törtènik ráadásúl ez akkor a leghatékonyabb ha  egy készülék családbòl törtènik.A kóros eltérések ,ès ennek alapján összeállított kezelés program egy időben törtènő indítása a leghatékonyabb.

Szakitunk rá időt,hogy közérzatjavitó szolgáltatás keretein belül kérdéseit feltehesse.Kezelés elött mindent pontosan érdeklödésének megfelelő teljes részlegességgel elmagyarázunk önnek.

 

A személyre szabott vizsgálatok és tanácsadás mellett legalább ennyire fontos, hogy a kapott adatok ismeretében megoldást is kínáljunk a felismert problémákra. Vannak olyanok, akik eleve úgy érkeznek hozzánk, hogy konkrét gondjaik vannak, de az eddigi terápiák nem, vagy nem teljesen bizonyultak eredményesnek, vagy esetleg a gyógyszeres kezelések helyett avagy mellett szeretnének valamilyen természetes alapú alternativ megoldást találni. Olyanok is vannak, akik csupán megfelelő tudatossággal szeretnének információkat kapni egészségi állapotukról ,és a konzultáció során derül fény valamilyen problémára, nos ezekben az esetekben is konkrét személyre szabott javaslattal élünk.Célzott kezezléseket tudunk elvégezni a pàciens problémàjàra.A kezelés során elektromágneses jelekkel, tehát a szervezet számára ismert, természetes jelekkel kérdezzük le az információkat.Ezen a készüléken egy speciàlis allergia programot fejlesztett ki a gyàrtó.Ön két dolog közül vàlaszthat alternatív vagy gyógyszeres teràpia.Ha az alternatív teràpiàt vàlasztja akkor nincs fàjdalom nincs mellékhatàs nincs rizikó egy teljesen gyógyszermentes terápia!.

A kezelést végzi Varga Endréné nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező a készülék eljárásának a szakositott aki Magyarországon elöször használta a Selckt készüléket a gyógyászatban.

A hivatkozás Referencia Vegaselect kezelést külföldön számos rendelőben megtalálható.

Természetgyógyàsz!pld.Naturheilpraxis Sonja Eipper Hamburg Behandlung von Allergien – damit Sie sich wieder frei in der Natur bewegen können.-,NATURHEILPRAXIS Irene Breuer  22455 Hamburg,

Orvosi!Dr. med. Wolf-Dieter Kessler Victorburg,Dr. Wolfgang Mann Fach Arzt für innere Medizine Augsburg,-Arztliche privat Praxis Dr.med Gerhard Dippel-Facharzt und Haut Kreinkheit Marburg.

A KEZELÉS MENETE:

Minden új kezelési folyamatot egy alapos, részletes diagnózis előz meg, mely a Vega Check/Test módszerrel és részletes vizsgálat történik. Ezután következik a Seleckt kezelési cél, a kezelendő terület.

A kezelést fekve vagy ülve végezzük, mely átlagosan 20 percet vesz igénybe.

A KEZELÉS MENNYISÉGE.

A kezelést 5-10 naponként javasolt de általában hetente 1-2 alkalommal javasoljuk kronikus estben megismételjük akár 3-is. A kezelések javasolt számát az első vizsgálat után tudjuk pontosan beállitani. A vizsgálat alapterápiát, máj-, és vese-méregtelenítő terápiát alkalmazunk, majd követő terápiákat.A kezelések számát a javulás mértéke alapján lehet meghatározni. Akut esetekben gyakran elég egyetlen terápia, hogy beinduljanak a hatásos öngyógyító folyamatok. (akut gyulladásoknál, fájdalmas állapotoknál, stb.). krónikus, vagy súlyosabb betegségeknél több kezelés is szükséges. Egyidejű gyógyszeres kezelés más szinteken fejti ki hatását és a terápia hatását nem befolyásolják.

KEZELÉS CÉLJA:

A különféle, individuálisan beállítható programok  részben a prevenciót, részben az egész test harmonizálását szolgálják lehetőség nyílik a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítására és a tünetek, betegségek megszüntetésére.

A KEZELÉS ELLENJAVALLATAI:

  • Epilepszia
  • Szívritmus-szabályzó (pacemaker)
  • Nagyobb fém implantátumok
  • Terhesség első 4 hónapja

Kezellés mellett szól.

  • Nincsenek mellékhatások
  • Nincsen fájdalom
  • gyógyszermentes terápia