Egy régi géppark,elavult műszerek,szoftverek esetén nem csak a gyakoribb meghibásodás,hanem a pontosság,és a tökéletes mérés sem garantálható,hiszen a technológia folyamatosan fejlődik.Elsősorjában a vizsgálatra garanciát az adott készülék tanusitványa minősitése adja.Cégünk legkorszerübb technológiájú készülékekkel rendelkezik melyet a Heilderbergi egyetemen a Német orvos,és mérnöki csoport által kikisérletezett vegatest  Expert-tel vagy Vega Check-el (orvostechnikai minösitéssel ellátott,az  EU-elöirásoknak megfelelöen Biofeedback)végzi.A kèszülék gyàrtó cég szerint a mérések által teljesen hiteles,és pontos információkat kaphatunk szerveink,szervezetünk komplex működéséről.Figyelem,győzödjön meg róla,hová megy. A vegateszt (vegatest) kirárólag egy olyan készülék,mely akkor lesz pontos,és hiteles az eredmény,ha alapvető követelménynek megfelelően a készülék szakiskoláját elvégezték.(a készüléket gyàrtó cég àltal kiàllitott engedély, licensz szükséges) .Softtware frissités: legújabb vegatest software-rel rendelkezünk.

 

Mi az a vegatest eljárás.

A vegatest alapja 1978 óta kisérletező kutatók legkorszerübb eljárásának ötvözete,amely Dr Reinhold Voll  elektroakupunktura elméletén alapuló de annak a tovább kisérletezett továbbfejlesztett változata.Ennek az eljárásnak köszönhetően hidat vert a keleti és a nyugati medicina eltérő diagnosztikai és terápiás módszerei között amely képes felderiteni környezetünkből a származó mérgező anyagokat a szervezetben.A mérés által a készülékgyártó visszajelzése szerint hiteles információt kaphatunk szerveink szervezetünk komplex müködéséről,és kimutatja a szervezet érzékenységét bármilyen anyagra anélkül,hogy azzal direkt kontanktusban kerülne.Gyorsasága és megbízhatósága miatt a módszer kiválóan használható. Csecsemő, gyermek és felnőtt allergiás betegek vizsgálatára egyaránt alkalmas a módszer.

Németül.

Ob Allergien, Schmerzzustände, Migräne oder Rheuma: Test expert plus gibt Hinweise auf die Ursachen vieler Krankheiten – schnell, effektiv und nebenwirkungsfrei. Das kompakte Diagnosegerät arbeitet mit der seit 30 Jahren bewährten Vegatest-Methode auf Basis der Elektroakupunktur nach Dr. Voll.

 

Honnan származik.

 Vegatest-et  a Heildbergeri egyetemen kisérletezték ki.Németországban immár 1979-óta kisérletezik folyamatosan fejlesztik 40-éve használják ezt a módszert.Többféle készülék létezik a kisérleti fázisban megalkototott vegateszt 1 ill.vegateszt2,és a legmodernebb változata a Test Expert (5000-információt képes a szervetből kiszürni)orvostechnikai készülék amely a müszeres vizsgálatok területén mérföldkőnek számít a diagnosztikában.

 

 • Niederfrequente Impulsstromtherapie: Störfeldsuche durch Reizstromanwendung
 • Vollautomatisches Energiescreening: Kurzüberblick über den energetischen Zustand des Patienten in nur 2 Minuten
 • Mundstrom-Messung: Wechselwirkungen von Organen und Zähnen beurteilen, Dauerbelastung in n-joule ermitteln
 • SRT-Programmkarte: Vorbereitung auf Stoffwechsel-Regulations-Therapie (SRT) mittels Funktionsdiagnostik der Fünf-Elemente-Lehre, Bestimmung der Stoffwechsellage sowie Energie-Regulations-Messung
 • Meridian-Status-Messung: weitere diagnostischer Hinweise und Therapieansätze durch Ausmessen der Meridianpunkte an Händen und Füßen
 • SI-Card: Magnetstreifen-Karte zur Speicherung von Testinformationen dient zu Kontrollmessungen oder Magnetfeld-Therapie, bei der die Karte auf der Haut getragen wird
 • Biologischer Index: biologisches Alter des Patienten durch Auswertung des weichen Bindegewebes (Mesenchym) ermitteln

*/VEGA MEDIZIN készüléket gyártó cég nemzetközi szabályzata. A készüléket csak a készüléket gyártó cég engedélyével használható.A Vegatest Expert-hez szakosodni elméleti mind gyakorlati vizsgát kell letenni.A végzetséget csak orvosi vagy a legmagasabb fokú természtgyógyász tehet.A készüléket csak szakvizsgával rendelkező kezelheti.Mivel az Expert egy komplikált készülék individuállis képesség is kell a használatához.A készülék orvostechnikai minösitést kapott.A Készüléket évente kalibrálni 2-évente vizsgáztatni kell.Figyelem.A készülékgyártó információja.Azok a személyek akik nem rendelkeznek vegatest készülékek szakvizsgájával melyet gyártó állit ki azok nem tudják a valós eredményeket kimutatni.

 • Test expert  taucht tief in die Diagnose ein: Eine Fülle von diagnostischen Methoden auf Grundlage der Bioimpedanzmessung erlaubt Ärzten und Therapeuten ganzheitliche diagnostische Aussagen, für die Erkenntnisse der chinesischen Heilkunde ebenso genutzt werden wie modernste medizinische Technologie. Test expert spürt Entzündungsherde, Organbelastungen oder Störfelder im Zahnbereich auf, erkennt Organzusammenhänge und analysiert die Wirkung von Viren, Bakterien oder Umweltgiften.

Itt a Vegateszt Központban.Varga Endréné aki Magyarországon elöször alkalmazta ezt az eljárást a(Vegatest Expert)legfejlettebb készülékkel.

Figyelem! A VEGATEST Expert-tel végzet VIZSGÁLAT nem biorezonancia,még kevésbé sem valamilyen-fajta besugárzás.A vegatest vizsgálat nem olyan körébe tartozó vizsgálati módszer,amelyeknek hatásosságában hinni kell ahhoz, hogy hatás mutatkozzon.Elsősorjában a vizsgálatra garanciát az adott készülék tanúsitványa minősitése adja.Jeleneleg a biorezonancia módszer mögött nincsen olyan igazolt tudományos kutatási eredmény melynek igazolt eredményei alapján orvostechnikai minősitést kapna.

 


RÉGI VEGATEST KÉSZÜLÉKEK

Vegatest Basic.

Képtalálat a következőre: „vegatest Basic”

 • 1992-ben kisérletezték ki.
 • A készülék alapjaiban már nagyon megközeliti a legmodernebb Vegatest Expert készüléket.
 • Vizsgálatokhoz Ampulákat használnak
 • Integrált alap Ampulla készlet van a készülékbe.
 • Nincsen orvostechnikai minösitése.Nem kapott Zertifikátot.

 

Vegatest II.Gyártmány Vegatest II.

Képtalálat a következőre: „vegatest Basic”Kapcsolódó kép

 • Vegatest 2 a vegatest 1 Miditest tovább fejlesztett változata.
 • 1981-ban kisérletezték ki.
 • A készüléknek nincsen minősitése.Nem kapott Zertifikátot
 • A vizsgálatokhoz ampullákat használnak.
 • Integrálható ampulla tester.
 • A kutatások még nem igazolják,hogy az eredmények pontosak.

Vegatest I. Gyártmány Vega Miditest 702

Képtalálat a következőre: „vegatest Basic”

 • Az Elsö vegatest készülék a kutatási eredmények első kezdetlegesen kivitelezett készüléke.
 • 1978-ban kisérletezték ki Vega Midi test néven futott.
 • Ez a készülék ampullák segitségével vizsgált.
 • Nincsen semmilyen minősitése.Ez a tipus egy kezdetleges kisérleti fázisban kivitelezett készülék.A kutatások még nem igazolják azt hogy az eredmények pontosak lennének vagy akármit meg lehetne vele pontosan határozni.

Figyelem.

Védjegy.vegateszt név védett név védjegyoltalomban van szellemi tulajdon hivatala elött , védjegyoltalom alapján a védjegyjogosultnak(Vegateszt&dragonsport kft )kizárólagos joga van a védjegy használatára.A név jogtalan használata esetén büntetőeljárás indulhat. A kizárólagos használati jog alapján a védjegyjogosult bárkivel szemben felléphet,aki engedélye nélkül gazdasági tevékenység körében használ.

 • a) a védjeggyel azonos megjelölést olyan árukkal, illetve szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyek azonosak a védjegy árujegyzékében szereplőkkel;
 • b) olyan megjelölést, amelyet a fogyasztók a védjeggyel összetéveszthetnek a megjelölés és a védjegy azonossága vagy hasonlósága, valamint az érintett áruk, illetve szolgáltatások azonossága vagy hasonlósága miatt.