Hajhullás,foltos hajhullás,korpásodás,hajritkulás,kopaszodással küzd?

Válasszon hatékony, fájdalommentes terápiát.Magyarországon az emberek jelentős százalékánál már fiatal korban is jelentkeznek hajhullás,és fejbőrprobléma eredetű panaszok.A leginkább érintő tünet a foltos kopaszodás hajhullásamely akár több hónapon át kellemetlenséggel járhat,a gyógyszerek akár nagy dózisban is hatástalanok.

Ismerje meg a  Vega seleckt  módszerét, amely hosszú gyógyszeres időszakkal járó terápiákkal szemben az okot kezeli a tünet helyett.

Részletesen elvégzett vizsgálat képezi a sikeres kezelés alapját ezért a kezelés elött egy orvostechnikai europai certifikáttal rendelkező készülékkel megvizsgáljuk mjad ezt megbeszélve az adott panaszra célzottan terápiát összeállitva kezeljük meg.A hatékonyságot az is növeli,hogy egy készülék családból történik ez Magyarországon egyedülálló.

A Hajhullás kezelés célja a célzott kezeléssel mihamarabb a vizsgálati anyag,és lehetőségek tudatában hatékonyan a fennálló belső problémákat megszüntettni  fájdalommentesen gyógyszermentes terápiával.Az alternativ terápiá-hoz a sikeres eredményhez mindig több időre van szükség,és a beteg szervezeti állapota is befolyásolhatja a gyógyulása végkimetelét.A kezelés-nél mi egy nagyon modern műszert veszünk segitségül melyett egyénileg a páciensnek célzottan arra a kezelendő területre használjuk fel.Mi több esetben diétát is  kérünk a betegektől, ami lehetséges eltiltunk tőlük de a teljes megvonásnak nem vagyunk a barátai.A kezelés előnye,hogy más terápiákkal is kombinálható

A készülék  biorezonacia módszer alapján müködik.

Kezeléssel kapcsolatban.Mivel a kezelő készülék Biorezanacia módszer alapján müködik(Rezgések,frekvenciák vagy ki ahogy hivja) igy a gyógyulás nem mindenkinél garantálható mivel a biorezonancia mögött nincsen még olyan tudományos kutatás mely bebizonyitaná a 100%-os eredményt,de a tapasztaltatok az elmúlt évekbben kiválóak voltak.

Nemzetközi referencia.

Orvosi!Dr. med. Wolf-Dieter Kessler Victorburg,Dr. Wolfgang Mann Fach Arzt für innere Medizine Augsburg,-Arztliche privat Praxis Dr.med Gerhard Dippel-Facharzt und Haut Kreinkheit Marburg.

A KEZELÉS ELLENJAVALLATAI:

  • Epilepszia
  • Szívritmus-szabályzó (pacemaker)
  • Nagyobb fém implantátumok
  • Terhesség első 4 hónapja

Kezellés mellett szól.

  • Nincsenek mellékhatások
  • Nincsen fájdalom
  • gyógyszermentes terápia
Konzultàció
Minden alkalommal amikor kezelésre jöttök hozzánk, megbeszéljük a kezelés során felmerült kérdéseket.!
Igénybe vehetitek tanácsadónk segítségét ,aki hatékony,és gyakorlatias módszereivel abban segít, hogy a kitűzött célotok valóban elérjétek ,és ne csak egy múló elhatározás maradjon.Az állapotfelméréstől a személyre szabott étrenden át a kezelésig minden arról szól, hogy olyan módszert kapjatok a kezetekbe, amely a kezelés utàn hogy ne legyen többé szükségetek ,és ne kösse le az időtöket és energiáitokat az ezzel való foglalkozás.A probléma egyszer s mindenkorra megoldódjon.
Figyelem!Kezelés után 48 órával, 48 órán át felerősíti a tüneteket. Ezt minden esetben elmondjuk a betegeknek, s előre elnézést kérünk a kellemetlenség miatt.

A Kezelés idő a programtól függ.

Kezelés időtartalma.

3×12 perc

Kezelés dija. első-alkalom ingyenes

4-alkalom.4990.-ft