Bélrendszeri problémával küzd? 

Válasszon hatékony, fájdalommentes terápiát.Magyarországon az emberek jelentős százalékánál már fiatal korban jelentkeznek bélrendszeri eredetű panaszok. A leginkább érintő tünet a puffadsz görcsölsz, amely akár több napon át kínzó kellemetlenséggel járhat , a gyógyszerek  akár nagy dózisban is hatástalanok, és ilyenkor még a legegyszerűbb feladatok is nehézséget okoznak.

Ismerje meg a  Vega seleckt  módszerét, amely hosszú gyógyszeres időszakkal járó terápiákkal szemben az okot kezeli a tünet helyett.

Részletesen elvégzett vizsgálat képezi a sikeres kezelés alapját. Mi több esetben diétát is  kérünk a betegektől, ami lehetséges eltiltunk tőlük de a teljes megvonásnak nem vagyunk a barátai.

A Bélrendszeri kezelés célja a célzott kezeléssel mihamarabb a vizsgálati anyag,és lehetőségek tudatában hatékonyan a fennálló belső problémákat megszüntettni  fájdalommentesen gyógyszermentes terápiával.Az alternativ terápiá-hoz a sikeres eredményhez mindig több időre van szükség,és a beteg szervezeti állapota is befolyásolhatja a gyógyulása végkimetelét.A kezelés-nél  mi egy műszert veszünk segitségül melyett  célzottan arra területre azt a programot használjuk fel a probléma kezelésére.A készülék  biorezonacia módszer alapján müködik.

Kezeléssel kapcsolatban.Mivel a kezelő készülék Biorezanacia módszer alapján müködik igy a gyógyulás nem mindenkinél garantálható mivel a biorezonancia mögött nincsen még olyan tudományos kutatás mely bebizonyitaná a 100%-os eredményt,de a tapasztaltatok az elmúlt évekbben kiválóak voltak.

A KEZELÉS ELLENJAVALLATAI:

  • Epilepszia
  • Szívritmus-szabályzó (pacemaker)
  • Nagyobb fém implantátumok
  • Terhesség első 4 hónapja

Kezellés mellett szól.

  • Nincsenek mellékhatások
  • Nincsen fájdalom
  • gyógyszermentes terápia
Konzultàció
Minden alkalommal amikor kezelésre jöttök hozzánk, megbeszéljük a kezelés során felmerült kérdéseket.!
Igénybe vehetitek tanácsadónk segítségét ,aki hatékony,és gyakorlatias módszereivel abban segít, hogy a kitűzött célotok valóban elérjétek ,és ne csak egy múló elhatározás maradjon.Az állapotfelméréstől a személyre szabott étrenden át a kezelésig minden arról szól, hogy olyan módszert kapjatok a kezetekbe, amely a kezelés utàn hogy ne legyen többé szükségetek ,és ne kösse le az időtöket és energiáitokat az ezzel való foglalkozás.A probléma egyszer s mindenkorra megoldódjon.
Figyelem!Kezelés után 48 órával, 48 órán át felerősíti a tüneteket. Ezt minden esetben elmondjuk a betegeknek, s előre elnézést kérünk a kellemetlenség miatt.

A Kezelés idő a programtól függ.

Kezelés időtartalma.

3×12 perc

Kezelés dija. első-alkalom ingyenes

4-alkalom.4990.-ft